TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lintukoto (Leevi 2013-05-24 1:57)

Tanssit ja vähän niistä

Jora
2013-05-25 11:17

Ei muuten, mutta kun kysytään suoraan.

Miksi jätät Souvaritanssit väliin ?

Yksistään Souvareista ei ole kysymys ja useinkin yleisö ratkaisee enemmän kuin esiintyjä. Kun joku toisaalla kehui, ajattelin itsekin ilmaista mielipiteeni.

15 vuotta sitten Souvareiden musiikki sopi jotenkin paremmin senhetkiselle tanssitaidolle enkä muista erosiko yleisö paljoakaan muiden esiintyjien yleisöstä.

Viimeksi olin Souvaritansseissa ehkä 5-6 vuotta sitten. Väkeä oli aivan liikaa, pariskuntien määrä erittäin huomattava, pareja pysähtyi keskustelemaan keskelle tanssilattiaa, jotkut yrittivät tulla voimalla läpi. Näitä ilmiöitä on tapahtunut muissakin tansseissa, mutta ei yhtä massiivisesti tai kaikkia samana iltana.

Hiukan epänormaalilta vaikuttivat eilen Kisarannankin tanssit (Aro + Myrskytuuli). Väkeä oli runsaasti ja melkoinen määrä outoja kasvoja, mutta isommallakin määrällä tanssiminen on ollut monesti sujuvampaa. Esimerkiksi hitaassa valssissa ensimmäisen askeleen sai otettua kohtuudella, mutta toisen joutui melkein aina keskeyttämään. Jopa buggi näytti liikkuvan sujuvammin. Noin 95% käytti avointa otetta, kun musiikki siihen "pyysi". Esiintyjien ottelu päättyi Myrskytuulen voittoon lukemin 9-6. Taas oli liiankin perinteisvoittoista alkuilta. Onkohan tässä yleisön tai järjestäjän pyyntöja takana? Saldo: ei ylitä julkaisukynnystä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu