TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Parisalsaa ja Arg.Tangoa Pk-seudulla? (Törmäilijä 2013-05-15 16:27)

Parisalsaa ja Arg.Tangoa Pk-seudulla?

Speedy
2013-05-17 0:26

Salsan opiskeluun ainkin ennen oli Alppila Salsa social. Siellä sai ihan asiallista opetusta alkeista asti ja laji oli sitä linjaan mentävää. Sen ero noihin Petterin mainitsemiin on ettei sitä ole edes joka viikko ja se on Starin bonssaamaa, osallistujille ilmaista.

Samalla koululla saa myös maksullista arkkutangon opetusta Starin kautta. Opettajina on toiminut Arto ja Kirsi. Hyvin on homma heillä hallussa ja sen Alppilan lisäksi he opettavat muös Almacenissa. Opetus erilaista, painottuu enemmän vise tekniikkaan vaikka kuvioitakin tulee. Kroogeilla tuntuu asiaa lähestyttävän enemmän kuvioiden kautta. Artolla ja Kirsillä on kokemusta myös kilpa-, lava- ja rock & swing tansseista. Joten heiltä saa varmasti kokonaisvaltaista opetusta, myös muihinkin tanssiin liittyviin kysymyksiin.

Kokoista en osaa sanoa muuta kuin että mitä tansseissa nähnyt, niin energisesti näyttää tanssivan. Varmaan lavapuolelle saa asiallista ohjausta ja oppia, mikäli oma pää pystyy sitä omaksumaan. Pitäisi varmaan joskus vaivautua jollekkin heidän tunnille...

On varmaan muitakin hyviä opettajia noille lajeille, mutta ehkä jokaisen on hyvä käydä itse heidän tunneilla ja ottaa sieltä haluamansa asiat.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu