TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Rytmin tunnistamisesta (Twototango 2013-05-05 21:53)

Samanlainen onni

MardiJan
2013-05-09 1:32

Oi aikoja, jolloin onnellisena tanssin tansseja, välillä tsatsatsaatakin. Tuntui hyvälle, hymyiltiin, tanssi tuntui mukavalta. Taidettiin välillä löytää kättä pidempääkin yhteistä.

Tiedän nyt tehneeni väärin. Sen sijaan, että nälkäisenä seurasin katsettani epäonnistuen piilottaen daamini rintojen liikettä, niin tiedän, että tarkkaavaisuuteni olisi pitänyt kohdistua syntikkabeatin lomasta löytyvään congan ja timbaalin vuoropuheluun. Hullu minä, joka moisen mahdollisuuden elämässäni hukkasin. Menin, luulin nauttivani, välillä sainkin, mutta ihan väärään tahtiin työskentelin. Liekö ihan oikeaoppisesti yhteisessä kohdassa huudettiinkaan.

Enhän minä vääränä voi taitavaa analysointia tanssin osista pitää, mutta ihmettelen, eikö moinen tanssin osiin purkaminen jo vaaranna tanssitunteesta nauttimisen.

Ehkäpä ei. Sillä, kunhan sitten tanssiaskaroinnin jälkeen yhteiseloon päädyttyä tietää miten menetellä:

Ulko-ovi kiinni ja heti eteisessä kohtuullisen kiihkeä halaus, jolla mielellään pääsisi joko siirtymään syvemmälle asuntoon tai vaihtoehtoisesti hujauttamaan sekä kaverin, että omista vaatteista merkittävän osan asunnon reunamille.

Kunhan musiikit, valot ja yleinen tunnelma on vuoteeseen valmis, niin keikahdetaan sinne. On hyvä kuunnella vastapuolen tahtoa ja rytmiä. Päriseekö siellä rummut, vai kilahteleeko vasta triangeli. Onhan tuo jälkeläisten tuottoon tarkoitettu traditio samalla tavoin purettavissa ja lainalaisuuksin selitettävissä. Kuka sen yhtä suurella intohimolla tekisi?

En nyt jatka, koska haluan, että kukin kuitenkin edetköön tavallaan.

Tarkoitin edelläolevalla sitä, että mikä tahansa voidaan purkaa analysoitaviin osiin ja pohtia niitä erillisiä komponentteina. Kukin elää ja tuntee asiat tavallaan. Voiko tekniikan opettaa edelleen, luottaen, että myös tunne siirtyy? Onko hyvä, että cymbaalit soivat kaikille samantuottavina,?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu