TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Markku Aro & Diesel ja Taikakuu la. 4.5-13 Mäntsälän suurlavalla (Andreas pks 2013-05-07 23:24)

Markku Aro & Diesel ja Taikakuu la. 4.5-13 Mäntsälän suurlavalla

Andreas pks
2013-05-07 23:24

Hieman myöhässä lähtö minulta Mäntsälään, mutta kun "koodalle" antoi kaasujalkaa siinä huomautuksen rajoilla niin juuri ennen tanssiopetuksen alkua kerittiin paikalle.
Suselin kortilla alennuksella lippu 15 ¤ sisäänpääsyyn ja Rumba Boleron opetukseen. Opettajana oli Juhani Tahvanainen hyvään tyyliinsä.
Rumbassa ei ollutkaan montaa kuviota vakiona itsellä joten opetuksesta niitä kertaantui ja tuoreutui käyttöön joitain kolmen vartin opetuksen aikana.

Muistaakseni Diesel aloitti ja pian tuli Rumbaakin, jota oli mukava tanssia osin opetetetuin kuvioin, mutta sen kävelyjä ei pystynyt tekemään ihmismäärän huomioiden.
Markku Aro tuli siistissä puvussaan siinä kymmenen korvilla esiintymään. Mies oli hyvässä vedossa ja esitetyt osin ikivihreätkin menivät miellyttävinä tanssien sydämiin pitkästä aikaa häntä kuullen. Häneltä mukava Tangoparikin täydensi tanssin tunteita.

Taikakuu noudatti omaa tyyliään ihan vilpittömästi esiintyen, joskin itse en ole ko. orkesterin ja laulajan esitysten suurimpia faneja.
Paikalla oli varmaan Taikakuun takia varsin hyviä nuoria tanssimassa, joiden taitoa ja musiikin tulkintaa oli kiva ihailla. Kiva että lavatanssiperinteellä on vielä joitain jatkajiakin.
Tanssilava oli edelleen varsin täysi ja ruuhkainen, vasta naisten haun aikaan hieman helpotti ruuhka ja sitten myöhemmin enemmän. Tanssiessa tuli aika paljon kolhuja joita piti varoa kovasti. Kaikki ei osaa ottaa ruuhkaa ja toisia huomioon etenkään kädenalitustanssilajeissa.

Eka kertaa näin kahvion vieressä käytävällä entisen narikan kohdalla kolmet uutuuttaan valkoiset siistit ja nätit kaikille käytössä olevat WC:t. Hieno juttu.

Tänä iltana tulikin käytyä kahdesti kahvilla ja pullalla kun ei lähtiessä kerinnyt.
Etenkin Markku Aron laulua oli miellyttävää kuunnella etenkin loppuillasta vaikka yhdessä istuen.
Kiva tanssi-ilta melko lähellä kotikontuja.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: mäntsälän suurlava

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu