TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Positiivista energiaa esiintyjille myös (Tester 2013-05-03 9:09)

Positiivista energiaa esiintyjille myös

Andreas pks
2013-05-04 13:40

Nadi : Mutta siis tosi paljon taputan. Ja ärsyynnyn suunattomasti siitä, jos orkesteri rupeaa tosiaankin niitä aplodeja kerjäämään - tai vielä pahempaa: nälvimään yleisöä aplodien puutteesta >:( Yhtä kokoonpanoa boikotoin puolisen vuotta kun suutuin siitä naurettavasta käytöksestä yleisöä kohtaan. Jos ei tule taputuksia niin sitten ei tule taputuksia ja kestäköön sen sitten sinä iltana kuin miehet ainakin! :(

Yleensä taputan orkesterille ja esiintyjälle kun pidän esityksestä ja se on ollut hyvää tanssimusiikkia tai muuten ovat ihan vilpittömästi yrittäneet.

Sitten kun esitys on mitäänsanomatonta kävelymusiikkia, jota kokoonpano on jo esittänyt "uudelta levyltä" aiemminkin niin en taputa. Enkä myös silloin välttämättä mikäli kappaleet ovat olleet epäselviä rytmiltään ja huonosti/hankalasti tanssittavissa.

Tuo Nadin mainitsema orkesteri taitaa olla sama jota boikotoin pääsääntöisesti. En pidä heidän ylimielisyydestään tanssijoiden arvostelukykyä kohtaan jos esitys heidän mielestään ei ole ansainnut juurikaan taputuksia.
Riippuu myös tilanteesta milloin tanssijat kerkiävät taputtamaan paremmin eli toisen kappaleen jälkeen huonommin kun pääosan pitää sinne riviin keritä seuraavaa kappaleparia varten.
Taitaapa noita taputuksen kalasteluita tulla joskus joiltain muiltakin esiintyjiltä.

Mutta kun esityksessä aihetta on ja kerkiän niin taputan oikein reilusti ilmaisten mielihyvääni siitä miellyttävästä esityksestä.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Taputus

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu