TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisiksen avajaiset- mustelmia ja hymyjä. (Eevu73 2013-05-04 10:36)

Kisiksen avajaiset- mustelmia ja hymyjä.

Eevu73
2013-05-04 10:36

Nonni. Nyt on kotilavakin saatu korkattua auki. Fantasia ja energinen Marko Maunuksela, sekä PNP olivat illan musiikkivastaavina. Porukkaa oli ruuhkaksi asti ja potkuja etc. tuli ihan kaiken aikaa. Mutta kun tämän jo vuosien kokemuksesta tiesi, siihen oli jo varautunut.

Laajalla hameella suojautuneena, tuli sitä tilaa ajoittain mukavasti, tehokkuus näyttää toimivan joka lavalla. Onko tuo sitten itsekästä tanssia vaatteella, jonka ulottuvuus on oman keskiakselini ympärillä iso, sekä näyttävä ja sitä väistellään hyvinkin kaukaa. Tanssittajat aluksi pelkäsivätkin laajoja helmoja, mutta kun keksivät, että ulkonäkö ja käytettävyys ei ollutkaan mitä odottivat, alkoi askeleitakin löytymään eri varmuudella.

Muistatte muuten varmaan ne Osuuspankin ilmapallojutskat siellä katossa viime vuonna?? No, ne oli edelleen siellä- samat pallot! Ovat talvehtineet kylmässä ja kosteassa koko talvikauden ja vain muutama satunnainen oli falskautunut tyhjäksi. Aika käsittämätöntä että ilmapallot pysyy uuden näköisinä yli puolen vuotta....

Kiitos Kisaranta- kesä on tullut kotilavalle.

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, Marko Maunuksela, Fantasia, Pekkaniskan Pojat, PNP

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu