TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mäntsälän uuslava (Ytp 2013-05-01 11:56)

Mäntsälän uuslava

Eevu73
2013-05-01 19:58

Mäntsälään suunnistin minäkin pikkusyrran kera. Tämä kuuluu paikkoihin, johon on varustauduttava lähes pilkkihaalareilla, mutta nyt ilmestyi poikkeus. Uuden lavan asema perällä päädyssä, ei enää jaa tanssilavaa kahteen osaan, vaan alue on selvästi enemmän tanssittava.(lisäplussa peitoista sekä uusitusta naisten sosiaalitilojen kasvojenkohotuksesta). Mutta tuo miesten huokailun kohde voisi pudotella volyymejä, opetella tehdä setit ENNEN lavalle tuloa, sekä jättää sen turhan kikattelun ja omituiset nk. spiikit vähemmälle. Ihania muutamia biisejä tuli loppuillasta, jotka tummaan hiukan jatsahtavaan ääneen istuu loistavasti. Näistä sydämellinen kiitos.

Omat haut tais jäädä yhteen, mutta muutamat tanssimiehet uskaltautuivat lavan päädystä hakemaan allekirjoittanutta ja kun varsinkaan loppuillasta ei ollut ruuhkaa, ei tarvinnut askelissakaan säästellä. Kiitos Mara ja ne muutamat tanssiherrat, mikäli olette täällä.

Olen 15 vuotta viettänyt vapun kotona ja nyt oli ensimmäinen vappu poissa perheen luota, ilta meni hienosti mutta 160km ajo kotiin olikin jo urotyö. no tangohame ja tyllit sai kyytiä, anteeksi jos niitä kovin syliinne olin tunkemassa tanssin melskeessä. Tack och adjö.

Kirjoittajan avainsanat: mäntsälän suurlava, Mäntsälä, Pekkaniskan Pojat, PNP, Vappu

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu