TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kanta- vai päkiäaskel (Leevi 2013-02-02 0:00)

... muutama aamuöinen

Haaveilija
2013-02-03 5:39

Muutama aamuöinen ajatus on vapauttavaa kirjoittaa muiden ihmeteltäväksi. Itsekritiikki on jo unessa ja mieleen tulvivia Myrskyn puhalluksen jälkeisiä vaimenevia upeita tunnelmia on hauska jatkaa huudattamalla radiota ja nettiä ( tuupia, soundcloud 'ia, areenaa ym).

Päivin lista on timanttia - eikä mitään hiomatonta ja ajattelematonta vaan sydämestä ja kokemuksesta kumpuavaa - Kiitos!

Lisäys sai minut kirjoittamaan, vaikka jo tuo eläytymiskohta toi mukavan muiston kun nuorisotiimi paikkasi ohjaajien poisjäännin ja he pitivät meille mukavan tunnin. Aivan lopuksi koko porukka joutui liikkumaan (minä ainakin "sain liikkua") soitetun musiikin tahtiin aivan omia liikkeitään. Tämä tehtiin silmät kiinni, jotta pystyi keskittymään täysin omaan liikkumiseensa. Teki hyvää ja jäi mieleen :)

Niin tuon lisäyksen ulottuvuutta tuli tavoiteltua tänä iltanakin ;) ... ja kyllä se vaan on aivan leijumaan nostavaa kun ei seurata mitään ennalta opittua kuviota vaan toisiamme ja musiikkia :o tai jotain siitä kumpuavaa ;)
Jottei kokonaan lennä tiehensä, niin on sitä välillä palattava parketin tasalle ja todellisuuteen ja koetettava tehdä parhaansa juuri oppien mukaan ja oikein askeltaen - terveellistä sekin ja hauskaa myös :D

Kirjoittajan avainsanat: vapaus, tanssi, ilo

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu