TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssi-illan hinta (Tom 2013-01-17 9:30)

Tanssi-illan hinta

Tom
2013-01-17 9:30

Sohaisenpa muurahaispesää minäkin... Osa tanssinjärjestäjistä on korottanut lippujen hintoja roimasti viimeisten 3-5 vuoden aikana.

Mielestäni 16...17¤ on liian paljon, varsinkin, kun samoissa paikoissa myytävät kahvi-, pulla- ym. virvokkeiden hinnat ovat nousseet suhteessa jopa enemmän.

Ja narikkamaksu, jopa 2¤ eli 12 vanhaa mummon markkaa siitä että vaateriepu otetaan säilöön (en toki kaipaa markka-aikaan takaisin, hahaa). Kuitenkin, kokonaisuudesta tulee illalle hintaa... Tämä on havaittavissa varsinkin Hämeenlinnan ympäristössä.

Sahaavatko tanssinjärjestäjät oksaa millä istuvat, siis pitkällä tähtäyksellä, ja samalla tuhoavat suomalaista lavatanssikulttuuria? Nimittäin selkeästi huomaa että ns. suuri yleisö on alkanut karttaa näitä paikkoja. Tietyt illat ja ehkä esiintyjätkin vetävät, mutta olen kuullut kommentteja (itsekin) ettei aina jaksa kuunnella ja katsella 4-6 bandia, jotka kiertävät näitä Etelä-Suomen lavoja, sanotaan nyt vaikka Hämeenlinnasta 100km etäisyydellä, joskus hieman kauempanakin...

Uusi ilmiö (vai sittenkin vanhan takaisintulo) on klubimaisten tapahtumien ja tanssikoulujen järjestämät tanssiaiset....

EHDOTUS: Lippujen hinnat takaisin 13-15¤gen tasoon, ja myös tarjoilujen hinnoissa malttia. Täydet salit kompensoivat kyllä tuon alennuksen, myös bändien ei tarvii soittaa puolityhjille saleille..

POSITIIVINEN ilmiö on Auran Nuortentalon 13¤ ensimmäinen tunti, ja väkeä tulee. Moni muukin lava voisi ottaa tästä oppia, monesti eka tunti on aika hiljainen. PAVI on samalla tavalla hyvä esimerkki, hinnat ovat pysyneet maltillisina, JEE!

T

Kirjoittajan avainsanat: tanssipaikat, lippu, hinnat, tanssi-ilta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu