TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssivettä ja hyvää tuulta Kerholassa (Jerryjee 2013-01-07 0:08)

Oikeaa musiikkia ??

Andreas pks
2013-01-15 0:15

Jora : Pe-iltana tuli samoilla nurkilla menevää musiikkia, jota ei tangoilla pilattu, mutta kai siihenkin oli jossain takahuoneessa tilaisuus. Sen ainakin huomasi, että taitavasti tanssivia nuoriakin eksyy paikalle, kun soitetaan "oikeaa" musiikkia.

Jora taisi pistää nyt peliin hyvän haasteen muuten hieman hiljaiselle palstalle :)

Että niinkuin selitystä peliin mitä takoittaa ja mitä tanssilajeja tarkoittaa "oikea" musiikki. Eli tarkoittaako se menevä musiikki Jenkkaa, Polkkaa, Masurkkaa ?
Vai Jiveä, Fuskuun sopivaa, Buggiin sopivaa, Sambaa, Salsaa, Rockia, Twistiä tms. nopeaa ? Vai onko nuorille tarkoitettu vain se "oikea" musiikki ?

"Ei pilattu Tangoilla", höh !

Mielestäni mikäli jokin orkesteri tai esiintyjä ei soita Tangoa niin kippaan sen esiintyjäporukan heti pihamaalle omista valinnoistani mm. "Mikko Myrskylyhty" :( "Luukmannin" buggi-iltakin epäilyttää ellei toisena ole erityisen hyvä orkesteri kuten Tulipunaruusut. "Luukmanilla" on nyt entistä Tommysia huonompaa tanssimusiikkia soittava orkka itseäni ajatellen ja musiikkimakuani tai tanssihaluisia jalkojani :) En jaksanut kaivaa esille miten miehen ja uuden orkan nimi kirjoitetaanoikein .

Mielestäni ilta on onnistunut mikäli soitetaan tasapuolisesti monipuolista Lavatanssimusiikkia ja se on minulle sitä "oikeaa" musiikkia.

"Oikealle" musiikille lienee ja on varmaan niin montaa mieltä kuin on sen arvostelijaakin ja kaikilla meillä on siihen oikeus.

Ehkä pohdimme "oikeaa" musiikkia vielä Juhannuksenakin, mutta silloinhan on mukavaa kun voi hehkeänä kesän juhlana Tanssia vaikka veret seisauttavaa kunnon Tangoa fiilistellen tunteella ihanan tanssijanaisen kanssa tai muuta monipuolista Lavatanssimusiikkia.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Monipuolinen tanssimusiikki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu