TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Airakselan seuratalolla (Jivetär 2012-12-27 10:38)

Kuopiossa ja Siperiassa, entäpäs Takko

Andreas pks
2012-12-30 12:00

Tuosta maininnasta joulun aikaan tuon parin harjoittelusta Sonkajärvellä tuli kauhun sekainen pelkotila että, jos Takko-baari onkin ollut suljettuna silloin :)
Ei siinä silloin pystyisi laittamaan tuoleja ja pöytiä sivuun ja aloittamaan kyseistä tyypillistä SiBerian Salsaa harjoiteltavaksi.
No eihän tuollaista paria kierrosta pyörivää spinniä tosiaan pysty menemään "hoippumatta hallitsemattomasti" päätteeksi miehen käsivarsilta puolelta toiselle.
Videon loppuosalla on kuvattu armeliaasti ainakin miehiä varten koska on kuvattu taidokkaasti heitä erityisesti kiinnostavaa kohtaa tanssissa .
(Vertaa Punaisen Myllyn tyttöjen tanssin lopetus ;) vain oma mielipide.

Vai oisko tuo jotain siihen suuntaan. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Bu_xEunIiHY

Jos näin lumisena aikana pystyy ohittamaan Kuopion ja Takko Baarin niin voi juoda termospullosta kahvit, syödä samalla viimeisen joulutortun ja ihailla "Hiljaisen Kansan" tyyntä rauhaa.
Siinähän ei nyt ole harmillisen talven vuoksi räiskäleen paistoa, eikä saa tuoretta kahvia ja mukana päreen päällä höyryävää juuri paistettua räiskälettä.

Siinä matkalla pohjoiseen voi ohittaa kesäisen suojalkapallokentän viittoineen. Nyt roudan vuoksi siitä ei saisi kunnon kiksejä suojalkapallon pelaamisessa. On tuolla kesälläkin hyviä puolia jos myös talvellakin omansa.

Siitä voi hyvin jatkaa matkaa Länsi-Siperiaan Kuusamoon ja Rukalle hiihtämään laskettelusuksilla tai lumilaudalla. Murtsikkaa voi mennä vaikka "Järvisen erikoiskilpasuksilla" laittaen hieman pitovoidetta puusuksen pohjaan, ettei laskuissa päätä huimaa. Ja vaikka eräpaikasta lumikengillä "Pienen Karhunkierroksen" alkuun ja Jyrävän maisemia ihailemaan.
Illalla sitten tanssimaan Rukahoviin (ellei jo uusittu) mm. siperialaista mainitunlaista salsaa. Joskin Tango on kyllä poikaa neidolleen.

Mikäli poronkäristystä on syöty riittävästi abc:llä niin voi jatkaa "Taivaan tulien" paikkojen ohi ja ohi kesäisten kullanhuuhdontapaikkojen Saariselälle suksimaan lumelle rinteeseen, ladulle tai parketille.
Joku voi poiketa jo Pyhälle tai Luostolle lustinpitoon.
Mikäli menee Leville tai ympäristöön suksimaan ja vaikka "Hulluun Poroon" niin se on jo toinen juttu sanoi Kipling.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Siberian Salsa

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu