TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Airakselan seuratalolla (Jivetär 2012-12-27 10:38)

Airakselan seuratalolla

Jivetär
2012-12-27 10:38

Oli melkein pakko päästä Airakselaan, kun siellä päin on tullut pyörittyä vuosi kausia, mutta kyseistä paikkaa ei ole tullut vielä katsastettua. Tansseja siellä ei aiemmin ole järjestetty kuin vasta tämän talven aikana.

Esiintymässä oli Suvi Karjula. Hän ei kuitenkaan ollut vetänyt salia aivan täyteen, joten tanssiminen oli väljää ja onnistui hienosti törmäilemättä. Olisi sinne enemmänkin ihmisiä mahtunut.

Lattia oli hyvä. Pohja oli lentopallokenttä. Talossa oli myös kuntosalilaitteet, että jos tanssi ei kiinnostanut, niin silloin sai urheilla vaikka nyrkkeilysäkin kanssa. :O Kahvio oli pieni ja edullinen. Sieltä sai sellaista virvoitusjuomaa, jota en ollut koskaan ennen missään muualla maistanut. Vadelman makuinen oli hyvää.

Naisten rivi oli todella lyhyt, siinä näin istuvan kome henkilöä kerralla. Miesten riviä en nähnyt ollenkaan, se taisi sijaita lähinnä eteisen puolella. Paikalla oli kuitenkin nuoriakin tanssijoita ja tanssitaidon taso oli ihan kohtuullinen. Tosin itse jouduin taas pistämään kerran korvat kiinni, että pääsin tanssittajan musiikin tahdista selville.

Haukaa oli se, että entinen pomoni oli siellä. Se oli odottamaton tapaaminen.

Paluumatkalla tuli elämään jännitystä, kun auto hyytyi moottoritielle. Asialle ei ollut muuta tehtävissä kuin kutsua hinausauto. Nytpä täällä Kuopiossa pällistelen, että mitähän seuraavaksi?

Kirjoittajan avainsanat: Airakselan seuratalo

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu