TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kartano Kievarissa lauantaina (Jivetär 2012-12-23 13:53)

Kartano Kievarissa lauantaina

Jivetär
2012-12-23 13:53

Marko Maunuksela oli esiintymässä Kartano Kievarin tansseissa lauantai-iltana. Väkeä oli paikalla harvakseltaan, pakkasella ja joululla oli kuulemma näppinsä pelissä siinä asiassa. Ei pakkasta ollut mennessä kuin 23 astetta, joka ei minusta vielä ole sellainen asia, joka tanssiin lähtemiseeni vaikuttaisi millään lailla. On sitä joskus käyty tanssimassa 38 asteen pakkasellakin... :)

Paljon oli paikalla näkötuttuja ja joskus tanssittaneitakin. Suurin osa jäi edelleen näköasteelle nämä tapaamiset, mutta muutama hyväksi tuttavaksi tullut pääsi ihan tanssitusasteelle. On tosi kivaa, kun on tuttuja ympäri Suomea. Totesimme, että tanssi on kuin joku puhuttu kieli. Vaikka ei olisi koskaan ennen tanssinut jokun kanssa, on hienoa huomata osaavansa mennä hänen kanssaan kuitenkin. Sama kuin osaisi puhua vaikka koreaa ja tapaisi toisen koreaa puhuvan. Terveisiä kovasti aikakin Mustapekalle ja Trinitylle, jotka tiedän nimimerkiltä näistä näkemistäni tutuista. :) Trinity talutti minut yhden huippuhyvän tanssijan luo, että hae häntä. :) Kiitos, kiitos! Meinasi loppua kunto siinä kesken, mutta kivaa oli.

Ilta oli muutenkin hauska ja mukava. Olin vain kamalan väsynyt kaikesta joulupuurtamisesta ja pitkästä matkasta, joten piti luovuttaa yhtä aikaa valoisan ja iloisen Maunukselan kanssa. Pidän oikeasti hänen musiikistaan ja eiintymisestään, tapaamme hänen kanssaan tässä vielä toisenkin kerran ihan pian.

Hyvää joulua vain kaikille lukijoille ja oikein tanssillista uutta vuotta 2013!

Kirjoittajan avainsanat: Kartano Kievari

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu