TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sossun luukulla kurkistellen (Jerryjee 2012-12-19 0:17)

Sossun luukulla kurkistellen

Jora
2012-12-19 12:38

Parinhaussa vaatimukset ovat kasvaneet huomattavasti, haetaan sitä unelmien prinssiä tai prinsessaa joka täyttää kaikki vaatimukset. Lisäksi lötyy paljon ihmisiä jotka ovat valinneet sinkkuuden elämäntavaksi, elämäntapa jota 50- ja 60-luvulla ei kai vielä tunnettu.

Onko näistä muutoksista oikeasti tutkittua tietoa? Prinssiä ja prinsessaa on luultavasti haettu aina. Suurin muutos lienee, kun naiset eivät enää ole taloudellisesti riippuvaisia miehistä, silti ne hyvin pärjäävät miehet kelvannevat edelleen.

Moni ehkä korostaa olevansa sinkku, kun sopivia ei tunnu löytyvän, ainakaan vapaana. Lavoillakin taitaa liikkua yllättävän paljon sinkuksi julistautuneita, silti monet heistä ovat pariutuneet vuosien kuluessa, jotkut useammankin kerran.

Vaatimuksia varmasti on kaikilla. Jos vaatimuksia (pieniä tai isoja, toisistaan riippumattomia) on 7-10, niin pienestä Suomesta ei löydy ehkä enää yhtään sopivaa ehdokasta. Monesti parempi yksin kuin taistellen kaksin, ymmärrän hyvin.

Vaikka lavoilla ei olisi haku päällä, lienee aika luonnollista, että sielläkin halutaan olla tekemisissä mieluisampien yksilöiden kanssa, ei pelkästään tanssitaidon osalta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu