TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Toisten huomioimisesta (Humppis 2012-12-06 22:38)

Vanhat miehet etsivät ikuista nuoruutta?

Humppis
2012-12-07 16:32

Hohhoijaa, ei näköjään tuo luetun ymmärrys todellakaan ole mistään kotoisin. Olen tottunut elämäni aikana kirjoittamaan vain ns. täysijärkisille ihmisille ja siitä oletuksesta olen lähtenyt myös palstoille kirjoittaessanikin. Selkokielijutuille on varmaan ihan omat sivustonsa.

Jostakin syystä sekä keskikoulun että lukion äidinkielenopettajani olivat sitä mieltä, että aineeni ansaitsivat kiitettävät arvosanat (lukiossa kaikki kymppejä). Samaa mieltä oli myös yo-tutkintalautakunta, kun molemmat aineet lähtivät ällinä sinne. Myös saotaväessä hankin suurimman osan leivästäni lähes kolmenkymmenen vuoden ajan pääosin kirjoittamalla, eikä siellä ollut lukijoilla tulkintavaikeuksia.

Tämä lausahduksesi johdattaa entistäkin varmemmin lukijan makkaratehtaalle: ...miksi sinä vingut siitä hakemattomuudestasi...

Tuota vinkumistermiä sielläkin usein itkemisen ohella käytetään. Terveisiä vain sielunveljillesi kuten Äinään Miähelle, Dirty Dancerille ja peräkammarinpoikien yhdistykselle jne!

Luulisi, että jo ainakin puolitoista vuotta tänne kirjoittaneena olisit oppinut erottamaan hyvän ja huonon käytöksen toisistaan. Muilla palstoilla voi näemmä riehua kuin härkä posliinikaupassa, mutta täällä se ei ainakaan ole yleisesti hyväksyttävää.

En jaksa enää taivutella rautalankaa, kun ei siitä näy apua olevan.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu