TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannassa (Tangopassion 2012-12-06 11:59)

Toisten huomioimisesta

Humppis
2012-12-06 22:38

Tällä tavoin kirjoittelee aina niin tahdikkaana tunnettu Tahdikas hyökkäysviestissään:...Herkkupala oli muistaakseni nimimerkki 'Humppis' luonnehdinta haku-uhristaan. Hyi he...tti, jos eläkeläinen kutsuisi 18-vuotiasta tytärtäni 'pikku herkkupalaksi' niin..

Jonkin aikaa meni haravoidessa, että tuon tarkoitetun löysin. Vääristeltyhän se tietysti oli, kuten kirjoittajan tyylin tuntien oli arvattavissakin. Näin menee se kohta Satulinnan raportistani 20.10.2012: ...mutta sitten istahdin avausvalssautettavaksi monasti aiemminkin tuomitsemani pikku herkkupalan viereen. Valssit vetäisimme valssaamatta ja taidettiin tappaa foksit siihen perään samoin häpein.

Nuoriahan minuun verraten kaikki tanssittamani naiset ovat, mutta kyllä tämä jo lähemmäs kymmenen vuotta tanssittamani rouvashenkilö, vaikka vallan herkullinen pikkuinen onkin, on turvallisesti ylittänyt neljänkymmenen vuoden iän. Eniten hänen kanssaan eilenkin tanssin.

Muutenkin näyttää kirjoittajalla olevan kovin kaksinelosmainen mielikuvitus ja asennemaailma, kuten tässä on vuosien varrella saatu havaita monissakin yhteyksissä.

Toki usein haen myös paljon tuota nyt kyseessä ollutta naista nuorempiakin, mutta useimmat niistä kuitenkin ovat aikanaan ensin hakeneet minua ja hakevat edelleenkin toisinaan, vaikka nyt jo ovatkin hankkineet laajan minua nuorempien ja taitavampien tanssimiesten hakijakaartin itselleen.

Jos tuossa näkee jotakin moraalittomuutta, on syytä asettua oikein pitkäksi aikaa peilin eteen tutkimaan, mitä sieltä näkyy.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu