TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannassa (Tangopassion 2012-12-06 11:59)

Sinitavas soitta upean monipuolisesti, edelleen

Tanssitaikaa
2012-12-06 12:54

Sinitaivas soittaa yleensä illan aikana näitä: valssia, hidasta valssia, humppaa, fuskua, buggaa, foksia, salsaa, cha chata, rumbaa, masurkkaa, polkkaa, tangoa, jiveä, usein argentiinalaisen tangon ja rockinkin. Ja bändi reagoi mukavasti toisen bändin valintoihin jättämällä turhat toistot pois. Bändi ilmoittaa myös hienosti aina kappaleiden välissä mitä on tulossa seuraavaksi. Sekin vähentää turhaa sählinkiä lavalla. Ei tuollainen megasuosio kyllä syntyisi pelkällä humpan soitolla ;-)Ja voihan humpankin varioida viidellä eri tyylillä, jos alkaa kyllästyttämään.

Mutta mistä löytyisi eka bändi, joka uskaltaisi rikkoa perinteitä ja aloittaa tanssit kylmien lihasten lämmittelyyn sopivammalla tanssilla kuin valssilla. Alku voisi olla vaikka foksi, fusku ja sitten vasta valssi. Tai päättää illan hempeämmin kuin valssiin. Rohkeimmat ovat uskaltaneet soittaa valssin ja hitaan valssin yhdistelmän.

Ja ehkä kohta joku bändi ottaa iltaan kappaleparin vaikkapa lindy hopia (kuten PNP:llä joskus), west coast swingiä tai boogie woogieta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu