TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Limingan NS 1.12, Saija Tuupanen ja Kunnon miehet (Hikviiva 2012-12-02 0:58)

Limingan NS 1.12, Saija Tuupanen ja Kunnon miehet

Hikviiva
2012-12-02 0:58

Kylläpä on edellisestä tanssikerrasta ja edellisestä limingan käynnistä vierähtänyt! Perjantaina kuunnellut Pedro Hietasen tangolevyt saivat aivosähkökäyrät sekaisin, joten lauantaina oli pakko päästä tansseihin. Limingan nuorisoseurantalolla esiintyi tangokuningatar vuosimallia jotain ja hänen orkesterinsa, olin joskus lukenut myönteisiä kommentteja ko. ryhmästä, joten uskaltauduin lähtemään. NS:llä käynnistä on kulunut jo yli 10 vuotta, alaikäisenä tuli käytyä diskoamassa eikä paikasta ole jäänyt paljon muistikuvia...

Ensimmäinen mukava yllätys oli, kun pääsylipun pystyi maksamaan smartumin liikunta/kulttuuriseteleillä! Limingassa on tehty paljon töitä paikan sisustuksen eteen ja mielestäni kyllä onnistuttu todella hyvin, tunnelma oli jotenkin viihtyisä. Lattia oli vähän liukkaahko minun kumipohjille, mutta iloinen mieli korvaa puuttuvan pidon! Ihan ensivalsseille ei ehditty, mutta mukavat foksit ja tangot meni kuljettajana toimineen herrasmiehen kanssa iloitellessa. Ei voinut kuin nauttia! Mukavasti pääsi tanssiparketille tuttujen ja ennen tanssittamattomien kanssa.

Orkesteri soitti ensin ilman solistia ja mielestäni varsin kelvollisesti ja iloisella otteella. Biisitkin oli mukavasti valittu, ettei niitä ihan miljoonaa kertaa kuultuja renkutuksia soiteltu. Tangoista erityisesti jäi mieleen Ilta välimerellä ja yö altailla. En ole tainnut jälkimmäistä koskaan kuulla livenä. Äänenvoimakkuus oli sopivalla tasolla, keskustelu tanssikaverin kanssa onnistui vaivatta! Todella positiivinen yllätys koko orkesteri!!!

Laulajan saapuessa lavalle mietin että tuleekohan täältä nyt sitä taattua "viimeisimmältä levyltäni iskelmää" mutta ei! Tuli hyviä tanssittavia ja mukavasti sovitettuja kappaleita. Ikivihreitä osa toki, mutta jotenkin sellaisella tuoreella otteella. Hyvät fiilikset jäi kyllä laulajastakin!

Oli todella mukava nähdä pitkästä aikaa tuttuja tanssi-ihmisiä ja illasta osa meni ihan vaan sosiaaliseen kanssakäymiseenkin. Jotenkin kun käy niin harvoin tansseissa niin illat ovat aina plussamerkkisiä, kun ei ehdi kyllästyä musiikkiin eikä tanssittajiin, eikä itseensä varsinkaan ;)

Toivoisin todella että oululaiset ja muutkin lähialueen tanssi-ihmiset alkaisivat käymään limingassa enemmälti ja ottaisivat paikan omakseen, ettei tanssimahdollisuudet ihan kokonaan katoaisi tältä alueelta. Omalta kohdaltani teen lupauksen että alan käymään useammin muissakin tanssitilaisuuksissa kuin vain tötterötukkaisten kokoontumisajoissa....

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu