TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruusussa kahvin maistelussa ja tanssimassakin (Fee 2012-11-25 7:38)

Tuota tuota

Jora
2012-11-27 11:25

...eiköhän olisi järkevämpää lopettaa koko tanssiharrastus kuin kiusata itseään. Mutta jokin tuonne tanssipaikalle vain aina vetää norkoilemaan.

Kyllä osaa olla tuttua. Kaikki järkisyyt ovat lopettamisen puolella, mutta ei vain kykene. Toisaalta, aika moni harrastaa lottoamista. Sitä pysyy pelissä, kun joskus jotain saa ja optimistina haaveilee vielä suuremmasta onnistumisesta.

Viimeisimmät tanssit menivät täysin antamisen puolelle. Onnistuin tekemään peräti kolme hakua, kaikki eri kohteeseen. Kukaan ei hakenut. Kaksissa sitä edellisissä tansseissa pääsin yhden haettavaksi, yhtä hain itsekin. Aika usein hakijat vain vähenevät, jos itse onnistun lisäämään hakuja. Optimitilanne alkaa olla, kun olen vain haettavana.

Miksi miesten pitää hakuvuorosta riippumatta siirtyä naisosaston eteen? Miehistä on tullut siirtolaisia, ei ole enää pysyvää miestenaluetta. Tai on, mutta siellä olevat jopa tulkitaan tanssihaluttomiksi. 0-3 hakusaldoilla (per ilta) ei erityisemmin halua olla vahvasti tyrkyllä, ei hakijana eikä haettavana.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu