TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
TTK (Fee 2012-11-24 6:36)

TTK 25.11.2012

Vanha mies
2012-11-26 1:05

Katsoin ohjelman arvaillen millä yllätyksellä TV-kansaa tällä kertaa järkytettäisiin. Baban putoaminenhan se sitten oli. Kansalla on kummat huvit.

Ennenvanhaan tuollaista kohtelua nimitettiin epäoikeudenmukaisuudeksi. Tänään sitä kutsutaan viihteeksi. Ja kansa maksaa iloisena voidakseen nauttia siitä täysipainoisesti.

Hyvää tässä on se että nyt voi mielenkiinnolla seurata millaisen shown Krisse ja Matti freestyle-tanssistaan pystyvät rakentamaan. Olisin kyllä halunnut nähdä myös Baban ja Mikon esityksen ensi viikolla.

Kun on ehditty tänne kisojen ylimmälle tasolle on aika sääli heittää hyviä esiintyjiä pois kehästä. Taaskin vastoin yleistä mielipidettä toivoisin että esimerkiksi kolmella viimeisellä kierroksella joka viikko kaikki kolme paria esittäisivät kaksi tanssia. Pisteet jaettaisiin joka kierroksella mutta vasta kolmen kierroksen parikohtaiset yhteispisteet määräisivät kisan voittajan. Yleisö voisi vapaasti joka kierroksella äänestää suosikkiaan. Onhan niitä muitakin kisoja, joissa tuomariäänistä erillään äänestetään vaikkapa lehdistön suosikit.

Tällä tavalla katsojat saisivat enemmän laadukasta tanssia nähdäkseen mutta onhan siinä vaaransa. Ehkä viihdepuoli kärsisi.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu