TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
TTK ja cha-cha (Kaminiitto 2012-09-25 19:41)

TTK

Jora
2012-11-22 11:39

Katsookohan kukaan muu enää TTK kisaa?

Pääasiassa ei, ja osittain kyllä. Kerran reaaliajassa, 2-3 kertaa haastattelut, muut turhat pulinat, pudotukset ja mainokset kelaten. Jonkun sunnuntain ohjelmatiedoista en löytänyt koko ohjelmaa, vaikka pariin kertaan tarkasti katsoin. Koko ajan tuntuu menevän yhä enemmän ei-toivottuun suuntaan. Muutenkin formaatista (pudotuksista) johtuen katsottava osuus vähenee lopun lähestyessä.

Jos ei jo aikaisemmin, niin erityisesti tänä syksynä musiikkivalinnat ovat olleet usein erityisen huonoja ellei mauttomia. Tanssin tilalle on tullut showt ja näytelmät, mikä saattaa sopia sohvaihmisille, mutta ei välttämättä ole hyvää tanssin markkinoinnissa ja siitä kiinnostuneille.

Tanssijoista vakuuttavin on mielestäni ollut Baba (en siis ole kaikkia katsonut), Krissellä on selvästi myös kykyjä, vaikka komiikkataidot saattavat huomaamatta ylikorostaa tanssitaitoja. Sari sai mielestäni rumbasta hiukan liian hyvät arvostelut. Antonio saattoi olla huonosti valitun musiikin uhri, samaan on saattanut muitakin kaatua, tai ehkä saanut etuakin. Mitä lie yleisö päättänyt!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu