TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
TTK ja cha-cha (Kaminiitto 2012-09-25 19:41)

TTK

Vanha mies
2012-11-20 19:20

Kyllä katsojia riittää vaikka kommentit tähän kisaan näkyvät Tanssinetin sijasta menevän lukuisille muille keskustelupalstoille.

Vähän pitkästyneenä viimeistä lähetystä seurailin. Ikäihmisenä en minäkään jaksa innostua lava- ja kilpatanssien diskomusiikkimuunnelmista. Ne tanssinauhoitukset voisi tietenkin jälkiäänittää vanhalla musiikkimateriaalilla. Ehkä esitykset silloin aukeaisivat minunkin mieleeni. Juutuupissahan tuota on tehty toisinpäin. Alkuperäiset Fred Astaire & Co-tanssit on jälkiäänitetty nykyrytmeihin ja joitain lopputulos innostaa. Minua ei juurikaan.

Kun hansikkaan heiluttajasta oli vihdoin päästy eroon oli odotettavissa jotain vastaavaa tilalle. Ounastelin että ehkä pisteistä huolimatta taas Antoniosta ja Disasta äänestetään ``illan paras pari``. Kovin suuresti en erehtynyt. Parhaiksi ei äänestetty mutta jatkoon kuitenkin. Tuota on nyt hyvä järjestäjien hehkuttaa.``Äänestäkää, äänestäkää suosikkianne. Sillä on vaikutusta.`` No en äänestä.

Koska juontajat eivät kehoita äänestämään parasta tanssijaa vaan suosikkia nämä äänestykset olisi voitu järjestää etukäteen ennen tanssikisaa. Sen jälkeen olisi sitten katseltu kisat kisoina ja nähty olisivatko tuomarit samaa mieltä kuin äänestänyt yleisö. Näin menetellen ohjelman rahallinen tuotto todennäköisesti olisi jäänyt nykyistä pienemmäksi, joten MTV3 tuskin ajatuksesta innostuu.

Krisse vai Baba. Jos kumpi vaan tai molemmat osuvat samalle tanssilavalle kuin minä ja ovat haettavissa haen mielelläni molempia.

Kisassa molemmat ovat hyviä. Baballa on pituus- ja notkeusetu. Krissellä ehkä pieni huumorietu. Antoniota en edes harkitse. Hänellä on latinolantio ja joustava askel mutta oikeasti molemmat tytöt tanssivat mielestäni paremmin ja monipuolisemmin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu