TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Suorittaminen (Jora 2012-10-06 11:31)

Mitä viestin itsestäni

Jami
2012-10-12 11:34

Monikan peilikoulutuksesta en tiedä, mutta Päivin kysymykseen voisin vastata että yllättäviä tunteita ja purkauksia syntyy tuollaisissa tilanteissa, joissa joutuu muiden arvioimaksi.

Viime vuosituhannella osallistuin työnantajan kustantamalle patjakurssille, joka kesti koko viikonlopun korpihotellissa ja johon koko työyhteisömme oli osallistuttava. Siellä jokainen joutui aluksi videokameran eteen extempore ja tekemään viisi minuuttia kestävän perfromanssin. Esitys ja aihe oli vapaa, esityksen kesto oli ainoastaan määrätty. Sai puhua, laulaa, tanssia tai olla vaan hiljaa, jos siltä tuntui.

Noita nauhoja purettiin sitten yhdessä. Ensimmäinen päivä oli sellaista pehmoilua. Kukaan ei oikein nähnyt negatiivisia juttuja kenessäkään, pelkkää hymistelyä. Toisena päivänä alkoi kommentit olemaan jo totuudenmukaisia. Näiden kahden pitkän päivän välissä oli myöhäinen illallinen jonka jälkeen ilta jatkui ravintolassa ja yökerhossa firman piikkin.

Totuuden saa lapsen suusta tai sitten väsyttämällä, niin kuin taktiikkana oli kouluttajalla edellä kuvatussa tilanteessa. Totuus puhdisti työpaikalla ilmaa ja yhdisti vaikka se joitain ihmisiä satuttikin. Samalla lailla johtaja kuin duunaritkin riisuttiin turhista luuloista omasta itsestään.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu