TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssin ilon kadottaminen (Nadi 2012-10-09 20:02)

Leimautuminen

Avanaq
2012-10-11 10:07

Ajattelin ensin laittaa kyselyn, jossa tiedusteltaisiin naisilta siviilisäädyn vaikutusta hakemiseen, mutta mitä turhia - eivät kertoisi totuutta kuitenkaan :). Naisillahan on tapana vähätellä seksikumppaniensakin määrää, joten tuskin hakemisestakaan saataisiin totuutta esille, koska sen verran herkkä asia se tuntuu olevan.

Siviilisääty vaikuttanee hakuflaksiin, mutta tuskin ihan noin yksiulotteisesti kuin Jerry väittää. Olettaisin, että suurelle osalle siviilisäädyllä ei ole mitään merkitystä, eli he hakevat sinua olet sitten vakisuhteessa tai et. Osa konservatiivisimmista tai varovaisimmista puolestaan ehkä jättää hakematta, koska arastelevat tilannetta syystä tai toisesta. Pienehkö ja ehdottomasti mielenkiintosin (sic) ryhmä (tai mistä minä tiedän vaikka se on jonkun miehen kohdalla suurikin) voi jättää hakematta, koska et ole enää vapailla markkinoilla. Mutta eikös se ole vain itsetuntoa hivelevää; hehän ovat siis olleet kiinnostuneita sinusta "siinä mielessä", ja kun mahiksia ei enää ole, ovat he luopuneet leikistä eli eivät enää hae :) .

Yksinkertaisin syy hakuflaksin heikkenemiseen on se, että vakkarin kanssa pitkään tanssiessa sinut siirretään ei haettavissa -kategoriaan. Vaikka välillä olisitkin hakurivissä, ei sinua vain niin nopeasti siirretä takaisin haettaviin.

PS. Miehillä on tapana liiotella seksikumppanien määrää kyselytutkimuksissa

Kirjoittajan avainsanat: hakeminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu