TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssin ilon kadottaminen (Nadi 2012-10-09 20:02)

Leimautuminen

Petteri
2012-10-10 16:26

Kun olen huomannut, että tietyt miehet ovat selkeästi välttäneet hakemasta minua, olen aina tulkinnut tilanteen niin, etten jostain syystä ole heidän mielestään tarpeeksi hyvä.

(Välttämisellä tarkoitan tässä sitä, että kyseiset herrat ovat olleet usein samoissa paikoissa tansseissa kuin minä, ja tanssineet aktiivisesti ja hakeneet monia muita tanssidaameja säännöllisesti, mutta minua ei koskaan. En siis tarkoita, että kenen tahansa satunnaisen tanssijan hakematta jättäminen saisi minut kokemaan samoin.)

Ei tuollaisessa tilanteessa välttämättä ole taitotasolla paljonkaan tekemistä. On oikein hyviä daameja, joiden kanssa tanssi ei vaan suju kun kemiat ei toimi.

Ja osalla miehistä voi olla myös hyvä muisti. Jos kolmekymppinen aloittelija tuntee tulleensa vähän nihkeästi kohdelluksi tanssiuran alkupuolella samanikäisen daamin taholta, voi hyvinkin olla, ettei ko.daamin kanssa enää ikinä tanssi. Vuosikymmenen jälkeen mies voi sitten hyvinkin olla nelikymppinen parkettien partaveitsi seuratanssihierarkian kärkipäässä ja daamilla parhaan tanssikysynnän vuodet alkavat olla ohi.

JK. Väärinkäsitysten välttämiseksi. Tämä ei mitenkään koske Piaa henkilökohtaisesti, enhän häntä edes tunne.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu