TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kannustava palaute (Stefanus 2012-10-03 17:07)

Suorittaminen

Päivi
2012-10-04 12:45

"Vikipedian mukaan suorittaminen verbille en havainnut mitään negatiivista merkitystä, ellei sellaiseksi lasketa vankeusrangaistuksen suorittamista."

Entä "suoritusyhteiskunta". Onko sekin neutraali tai positiivinen ilmaisu?

"Arvostelijoina (moittijoina) tässä toimivat ulkopuoliset."

Niinkö? Tosiaanko? Minä olen kyllä tehnyt asiasta havaintoja ihan "iholtani", omien tanssittajieni kohdalla! Ja toki puhun myös toisien tanssijoiden kokemuksien pohjalta.

Toki arvostelijoina on myös paljon ulkopuolisia. Osa ulkopuolisista arvioista menee tietty metsään. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että osa osuu myös aivan oikeaan! Liian moni, mielestäni!

TIEDÄN, että suorittaminen - oikean ja väärän jatkuva pohtiminen ja sen kautta itsensä turha kontrollointi huvitilanteessa - on monen ongelma, ja siksi haluan tuoda asian esiin!!!

Liian usein kuulee tarinoita, että aikoinaan tanssiminen oli hauskaa, mutta tanssikurssien myötä katosi tanssin ilo! Eihän se niin saisi olla!!! Älkää antako tämän tapahtua itsellenne!!! Älkää suhtautuko liian vakavasti itseenne! Käyttäkää kursseilla oppimanne asiat iloksenne, älkää painolastiksenne. Elämä ei ole suoritus, eikä sitä ole tanssikaan!!! Elämä pitää elää, tanssista kuuluu nauttia!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu