TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Argentiinalainen Tango (Andreas pks 2012-09-04 0:51)

Argentiinalainen Tango ja Tango

Andreas pks
2012-09-06 0:11

Kaminiitto : Argentiinalaisen tangon opettelemisessa kannattaa ensimmäinen vuosi käyttää askeleen ottamiseen, sitten toisena vuonna voi jo kokeilla, miten ocho voisi sujua polvia notkauttamatta.

Niinpä. Näin lyhyen pyrähdyksen jälkeen lienee neljällä maanantailla Arg. tangon opettelussa pääsy hieman kurkistamaan lajin maailmaan.
Opettajien neuvo on, että opeteltuja asioita harjoitellaan kotona joka päivä "jonkin aikaa".

Että silleen nyt Arg.tangossa pitää opetella askelten otto päkiöille ja sitten kevyesti muistaakseni kannoille askeleen lopussa maanantaisin. Vasen käsi pitäisi oppia pitämään vakaasti paikoillaan eikä mitään soutamista ja huopaamista :) Vienti pitäisi tapahtua pääasiassa rinnuksella. Ochossa naisen tulee koota itsensä ylöspäin niin, että käännökset onnistuvat hyvin.
Torstaina on vuorossa Tango ja Hidas valssi alkeissa naapuripaikkakunnalla ja molemmat illat 3 tuntia.
Tangossa just yritetään ottaa niitä kanta-askelia torstaisin ja aivot pitää kääntää nuriniskoin maanantaisin askelten suhteen (ym.:)
Käytössä on vain yksi pää millä pitäisi pärjätä :)
Toivottavasti kantasolututkimus kehittyy huimaavaa nopeutta, että siitä olisi hyötyä sodanjälkeisille sukupolville, varsinkin tanssijoille :)
Tanssimisesta on nykytutkimusten mukaan suurta hyötyä harrastajilleen kun siinä joutuu jopa käyttämään aivojaan (joita pitäisi kuulemma käyttääkin, että pysyvät "notkeina".

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Argentiinalainen tango, tango

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu