TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mätsälän juhlatanssit (Jivetär 2012-08-26 19:39)

Mätsälän juhlatanssit

Jivetär
2012-08-26 19:39

Mätsälän lava täytti vuosia, mutta eipä tuota muusta huomannut, kuin että keskipylvääseen oli kiinnitetty Myrskylän Op:n lahjoittamia ruusua joka vuodelle. Esiintymässä olivat FBI ja Jari Sillanpää, joten lippujen hinnat olivat korkeahkot. Esiintyjät sinänsä olivat varmaa kaartia, joten heidän hienoista esityksistään ei sen suurempaa analyysia, kaikkihan sen jo tietävät.

Tanssiväkeä oli fanittajien joukossa kohtuullisesti, tosin omia tuttavia paikalla oli vähän. Tanssimaan pääsin kuitenkin keskiviikkkoista Pavin reissua enemmän, vain huipputanssittajat hakivat, yhtään tuntematonta hakijaa ei tälläkään kertaa uskaltautunut kokeilemaan kiemuiroita kanssani. Enimmäkseen kuitenkin seurasin vain muusikoiden esityksiä, jostakin syystä en ollut tyytyväinen omaan suoritustasooni tänä iltana, tuntui kuin jalkojen tilalle olisi isketty tönköt pötköt.... Lienee vieläkin toipilasaika meneillään, jospa tuo menisi pian ohi.

Pahin juttu sattui lähtiessäni jo pois, kun tuttu tuli hakemaan ja tiesin Sillanpään vaihtavan tutun iskelmänsä siinä vaiheessa salsaksi. Olin jo niin kangistunut siinä vaiheessa, että arvelin olevan parasta vain mennä sinne auton suuntaan kylmän viileästi, anteeksi kovasti!

Kirjoittajan avainsanat: mäntsälän suurlava

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu