TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Haaveissa vain... (Haaveilija 2012-07-28 15:24)

Haaveissa vain...

Haaveilija
2012-07-28 15:24

... on päästy näin lähelle ihania tansseja. Haaveita ja unelmia tuli koettua todeksi kesäisen tanssiviikon jatkuessa, vaikkei joka iltana millään ehtinyt/jaksanut/päässyt pyörähtelemään, kun oli kaikkea muutakin kivaa ja niinhän se pitääkin.

Maanantaina aiemmin vain haaveiksi jääneet hotellin parketit niin sisällä kuin ulkona tulivat ensi kerran pyörähdeltyä ja samalla myös terassin laudoitus, joka ensikosketuksen tahmeuden jälkeen toimi ihan mainiosti - niin kuuleman mukaan mummoilla heti alusta alkaen. Viilennys olikin ajoittain tarpeen kun Pojat hoitivat tanssien tahdit varmaan tapaansa ja upeita säveliä oli ilo tulkita ja tanssia - jos nyt ei kuitenkaan ihan laulujen sanojen mukaisesti ensikertalaisena ;)
Turhaan ei ole täältä raportoitu aiemmista upeista illoista!

Tiistai tuli kärvisteltyä tanssihimossa, vaikka sitä oli tullut jopa kerrottua edellisiltana, että "biitsin" tuplaus olisi ohjelmassa. No olihan sitten muuta kivaa ;)

Keskiviikolle olisi riittänyt tarjontaa ja loppujen lopuksi vain läheiseen "mustikkapaikkaan" ehti Olavi Virta -illan lopputahdeille ja kyllä kannatti. Hienosti musisoi ennenkuulematon sokerinen illan orkesteri ja tutumpi tango-Kari esiintyi varmasti ja upeita olivat maneereja myöden varsinkin Elvis-tulkinnat. Iltaan mahtui niin tanssillisia kuin musiikillisia erikoisuuksia ja maanantaihin verrattuna tanssit olivat kuin yö ja päivä - kaikkinensa tämä oli sitä monipuolisuutta, jossa oma "heittäytyminen" palkittiin ja hauskaa oli :)

Torstai jäi välistä tanssin osalta mutta Keski-Suomen metsässä tuli seikkailtua oikein ajan kanssa ja mökkivierailu oli mukava – lähistöltä olisi löytynyt lava, mutta ei tullut kiusattua muita matkalaisia!

Perjantain hurmaavaan iltaan osui sitten useampia mukavia tapaamissattumuksia: vuoden takainen ensivierailu oli joillakin vielä mielissä ja "Se" :o viimekesän bongaus osui kuin osuikin vastabongina. Ja tämäpä oli harvinaisuus, kun salaisuuden verhoa ei arvaa kovinkaan paljoa raotella. Sitkeä uistelu Ahdin säästellessä antejaan lohkaisi ison osan illasta, mutta melkein kaikki tuli silti tanssitettua (siltäkö se toiminta edelliskerralla vaikutti että kaikkia?!) Upeasta illasta jäi mukava hyrinä, joka saatteli matkalaista yön pimeyteen – vastavierailu ..(hmmm).. kulmille ja oma kellarikäynti jäivät siintämään tulevaisuudenodotuksiin!

Pitää vielä mainita vaikkapa tilastoihin tai rohkaisuksi muille, että yhteensä kahdet pakit tuli onnistuttua saamaan näistä kahdessa paikassa ja se ei himmennä näiden muistojen kultaa. Eivätpähän tiedä mistä jäivät paitsi ...

Kirjoittajan avainsanat: tanssi, tanssi-ilta, haaveet, tanssijat, Esiintyjät, tulkinnat, E-P, K-S

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu