TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Aine aiheesta tanssi osana kesän elämystarjontaa (Jerryjee 2012-07-15 22:39)

Aine aiheesta tanssi osana kesän elämystarjontaa

Eevu73
2012-07-16 11:16

Bongasin Jerry sut mut ennen kun sain loikattua niin katosit ilmaan....

Tangoiltua tuli oikein urakalla, käveltyä varmasti noin 20 kilmometriä pe-illan ja la-su yön aikana. Matka majoitukseen oli noin 2 km suuntaansa ja sitähän kaksi tyttölasta ravaa kun hevoset kesäyössä.

Ryhmärämä piti mekkalaa yllä Ilmatangon SM-kisoissa ja tulihan se pysti ystäväpiiriin, onnea vaan!! Jos sit ensi vuonna itsekkin lähtisi leikkiin mukaan.

Mutta tuo lavatangon kisa...vaihdettu YleSsyleä kannattavaan paikkaan, joka oli koulun liikuntasali. Pieni ja ahdas. Kun ängetään kahdeksan paria vajaan puolikkaan koripallokentän kokoiselle läntille, kilpailijat yrittää yleisömassan joukosta päästä edes omalle vuorolleen tanssilattialle, ilmastointi ei toimi, kukaan ei näe oikeastaan ainuttakaan tanssia tilan pienuuden vuoksi, kaikki ei mahdu ees sisälle, niin jotain on TODELLA pahasti vinossa. Näinkö vaalitaan tangoa, sitä kisaa, joka on kerännyt paljon osallistujia ja katselijoita? Onko Suselin ja Tangomarkkinoiden tavoite tappaa hiljaisuudessa koko kisa? Ensi vuonna tuo varmaan järjestetään jossain invavessassa tai jos ollenkaan. Järjestelyt oli niin järkyttävät, ettei pahempaa ois osannut kuvitellakkaan. Jälkeenpäin kerrottiin kadulla että kolme pyörtynyttä oli kannettu pois.

Näin pelastus-ja viranomaispuolen kanssa yhteistyössä olevana, mietin että jos tuossa tilanteessa olisi pitänyt saada tuo järjetön väkimäärä nopeasti tyhjennettyä niin huonosti olisi käynyt....hirvittää edes kuvitella.

Tangot piti aurinkoa esillä kuten olin luvannut ja paljon tuttuja oli matkassa ja matkan varrella. Ehkä kesän komeimmat tangot sain lauantaina loppuillasta....no mikäs on mennessä kun toinen tietää mitä tekee.

Lauantain kääntyessä aamun puolelle, kaksi uupunutta ja hiprakassa olevaa tanssityttöstä kikatellen kun teinit konsanaan, suunnisti lomakodin suojiin. Ensi vuonna uudestaan mutta tehkää Tangokisasta uudestaan sen arvoinen kun sen kuuluisi ollakkin...tuo oli järkyttävä nöyryytys meille katsojille sekä kilpailijoille!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kirjoittajan avainsanat: tangomarkkinat, Seinäjoki, lavatango, ilmatango 2012

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu