TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nainen autokaupassa (Trickster 2012-07-06 23:53)

Mielipiteitä ja totuuksia on monia

Haaveilija
2012-07-12 14:49

Selvennetään ensin tämä IMHO (ei siis inho, joka asiaan pahimmillaan toki voi liittyä). IMHO on nettislangia, jota käytetään varsinkin irc-keskusteluissa, mutta myös muussa mielipiteenvaihdossa. Se on lyhenne englanninkielisistä sanoista "in my humble opinion" (tai "in my honest opinion"), joka siis tarkoittaa "nöyrä mielipiteeni (asiaan) on" (tai "rehellinen mielipiteeni (asiaan) on). Asiayhteydestä/keskustelijoista/keskustelun kiivaudesta tmv. riippuen sillä joko todellisuudessa oikeasti halutaan esittää vaatimattomasti oma mielipide tai korostetusti alleviivataan, että todella on tätä mieltä sen kummemmin nöyristelemättä :) Joka tapauksessa sillä halutaan erottaa mielipide faktasta.

Niin makuasioita kuin totuuksia on monia kun mietitään, että kokemukset ja tunnereaktiot samasta tilanteesta eri henkilöille ovat erilaisia ja niin totta kuin vaan voi olla. Tansseissa elän todellista elämää niin kuin muidenkin harrastusten parissa enkä feikkaa. Haaveissain elän pää pilvissä, josta sitten tipun maan pinnalle tai syvemmälle surun tai pettymyksen syövereihin kohdatessani todellisuuden. On se sitten vaikka huijausta, jos koettaa antaa itsestään myönteisen tai kurjan kuvan tarkoituksellisesti. Entä jos ilman ihmeempää tarkoitusta ainakaan tietoisesti?!

No eihän tanssi ole koko elämäni tai elämäntehtäväni, mutta vahvasti osa elämääni. Painotukset eri asioiden kesken ajoittain vaihtelevat ja tanssiminen jää sivuosaan tai taustalle välillä tarkoituksella ja välillä muuten vaan.

Näissä (tanssi)ympyröissä toisten kunnioituksella ymmärtäisin hyviä käytöstapoja ja toisten huomioonottamista - ei kai paha - eikä tämä ole sen ihmeempää vihjailua tai vinoilua.

Ja tuosta vielä kuinka nainen "lukee" tai "näkee" miehestä suurinpiirtein kaiken hänen elämänasennettaan myöten, niin eihän siihen tarvita koko tanssi-iltaa vaan yksi vilkaisu (sopivalla hetkellä) riittää ja "luokittelu" on tehty! Joskus ehkä tarvitaan useampiakin vilkaisuja ja silti eihän se nyt aina (ihan) kohdalleen osu, mutta on se vaan niin varma ja totta hänelle ja hänen IMHO.

ps. Lukuvihjeet noteerattu (plussaa ja paljon) - mistähän aikaa niille vielä - jättäisiköhän illan tanssit väliin - kannattaisi varmaan!!

ps.ps. Fiiliksiä kuvaa vaihteeksi tämä - ja sitten kohti uusia pettymyksiä ;)

Kirjoittajan avainsanat: keskustelu, lukeminen, tanssi, tavat, sosiaalisuus, tunteet, selitys, nainen, mies

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu