TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Juha Vartiainen -komea ääninen mies (Lurjus 2012-07-09 15:50)

Pohjanmaan Arttu

Jami
2012-07-11 21:10

”Arveluttavaksi ovat ei-tanssivat ystäväni mieltäneet tanssimisen - pohtivat kerrankin, että ethän vaan siellä joudu kiusallisiin tilanteisiin... no-vain-tanssimassa on heille vieras ajatus ;)” Haaveilija 2012-07-11 16:21

Kyllä siellä lavoilla saa kaikenlaista kokea. Alkukevään satoa Pavilta on tämä tapahtumaketju:

Istuimme Pavin kahviossa parini ja hänen ystävättärensä kanssa kahvilla. Pöytäämme istui nelikymppinen mies, joka esittäytyi Artuksi, joka oli koulutusmatkalla Helsingissä. Kotoisin Arttu oli omien sanojensa mukaan pohjanmaalta.

Hetkisen juteltuamme teimme parini kanssa lähtöä tanssisalin puolelle. Tämä Arttu pyysi silloin tuttavadaamiamme myös lattialle. Tähän asti oli kaikki ok.

Lattialla vähän katselin Artun tanssia, että oli erittäin luomu askellus, jos nyt edes liikkui yhtään. Juttua hänellä näytti kyllä olevan kovastikin. Kun tanssimme heidän kohdalleen, pyysi Arttu parin vaihtoa, kun ei kuulemma askeleet heillä oikein sopineet yhteen. Joten vaihdoimme daameja lennosta. Mutta parinvaihdon jälkeen liike loppui kokonaan ja Arttu poistui kohden ovea ja ulkoporttia.

Mistä oli siis kysymys? Arttu meni suoraan asiaan. Kysyi molemmilta daameilta saman suoran kysymyksen turhia kainostelematta. Että pääseekö n…..n tanssien jälkeen? Vastaukset arvaattekin.

En kyllä käsitä, miten tanssipaikoista voi olla joillain ihmisillä tämän kaltaisia käsityksiä. Ei edes ravintoloissa homma pelaa noin. On meitä kyllä joka junaan.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu