TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mäntsälä mielessäin (Jerryjee 2012-06-23 12:13)

Mäntsälä 1. juhannuspäivä

Jami
2012-06-24 16:25

Nopeasti vaihtuu sää. Aaton helteet vaihtuivat 1.juhannuspäivän koleuteen ja harmauteen. Mutta näin oli vaan täällä etelässä. Ymmärsin illan lattiakeskustelun perusteella sisäsuomesta tulleen puheista niin, että Lahden pohjoispuolella olisi ollut kaunis aurinkoinen päivä myös lauantaina, ensimmäisenä juhannuspäivänä. Voiko joku vahvistaa?

Kaatosateessa joutui lippuluukulta juostuaan suoraan parketille Koivu-orkesterin valssien aloittaessa. Ei paljon märät säämiskäpohjat luistaneet ensivalssin aikana. Mutta valssin aikana pohjat kuivuivat ja loppuillan kenkä toimi niin kuin pitääkin.

Illan esiintyjät, Lustila & Taavitsainen olivat saaneet yllättävänkin paljon ihmisiä liikkeelle. Ottaen huomioon sen, että tansseja on Juhannuksena peräkkäisinä iltoina joka lavalla, joten tarjontaa riittää. Artisteista Marita aloitti klo 22 Koivuorkesteri taustallaan. Andren aloitussävelin päästiin foksailemaan. Yhtyeen koskettinsoittaja oli vaihtunut siitä, kun viimeksi muistan nähneeni orkesteria. En tiedä, kuka tuuraa ketäkin, kun en yhtyettä paremmin tunne. Ensi setin esityksessä oli muutamassa kohtaa jotain hämminkiä orkesterin ja Maritan välillä. Soitto ja laulu ei oikein stemmannut. Saattoi olla myös tekninen ongelma. Jotenkin vaan laulu laahasi jäljessä, tai toisin päin.

Kaijan vahvaa ja energistä esitystä täytyy kiitellä. Voimakas ääni, tangolaulajana hänellä aivan mahtavia vetoja. Vahinko vaan, että hänen viimeiselle setilleen, joka alkoi 00.30, ei riittänyt enää tanssijoita. Olisi muuten kannattanut jäädä.

Hakuja tuli tehtyä periaatteella että ei samoja joita on jo hakenut. Siinä lähes onnistuinkin. Yli kahdenkymmenen kuitenkin pääsin, ja sitten laskeminen loppui. Kuitenkin kuului puolessa välissä iltaa daamilta kommentti, että naiset meinaa paleltua, kun eivät miehet hae. Sain kuitenkin synninpäästön, kun kerroin ahkeroineeni jo ensivalsseista lähtien.

Naistenhaulla tuli muutama itseäni huomattavasti nuorempi minua hakemaan. Niitä hakuja itsekseni ihmettelin, kun olisihan siellä ollut nuoriakin miesten rivissä. Täytyy kai itsekin laajentaa ikähaarukkaa alaspäin omilla hauillani.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu