TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Perjantain tanssit (Jami 2012-06-16 11:00)

Perjantain tanssit

Jami
2012-06-16 11:00

Viikko juhannukseen, tylsä työviikko takana ja aurinkoinen perjantai-ilta edessä. Siinä oli puitteet eiliselle tanssi-illalle.

Matkan pituus ei ollut este, kun paikkoja ja esiintyjälistaa selattiin. Korsuorkesteri ja Syke saivat lähtemään 130km päähän.

Illan aloitti Korsu. Rantakoivun alla ja Kielon jäähyväiset olivat illan avausvalssit. Lähes tyhjä lattia ja Amin laulamat valssit olivat parasta, mitä tanssi-ilta voi tarjota. Heidän osaltaan toivoisin jatkoa esiintymisiin, mutta viimeistä keikkakesää ilmeisesti heittävät. Ainakin tällä nykyisellä kokoonpanolla. Pitäisiköhän avata Facebookiin ryhmä, jossa vedotaan jatkoaikaa muutama vuosi? Osaako joku sellaisen ryhmän avata? Minä en.

Ja sitten Syke. Siis talven aikana ollaan seurattu heitä täällä kotinurkilla aina, kun ovat tulleet sopivalle etäisyydelle. Kaikki tietävät heidän taitonsa, hienoa musiikkia.

Ulkolava on kiva lisä paikalle, varsinkin kun se oli tyhjillään, ilman tanssijoita, löydettyämme sen makkarakioskin viereltä. Siellä kun piti riittävää vauhtia niin hiki kuivui eivätkä hyttysetkään kerenneet iholle, kun oltiin koko ajan liikkeessä.

Kun lavalla on kaksi oikeaa tanssiorkesteria, saa sitä mitä tilaa. Nimittäin tuli kummaltakin orkalta polkat. Ja masurkkaa & jenkkaa unohtamatta. Se on kyllä sellaista herkkua, jota on harvoin tarjolla.

Ai niin, paikkahan oli Kapakanmäki. Keskellä peltoja ja maaseutua. Ulkoterassilla istuessa aurinko paistoi, rekkaliikenne sillä Lahtitiellä oli jatkuvaa. Talous on kunnossa, kun tavara liikkuu. Samoin tuli mieleen lapsuus, kun lievä navetan tuoksu tuulen mukana lehahti iltatuulen mukana lavalle. Sellaista ei ole aikoihin osunut kohdalle, kun maitokin nykyisin tehdään meijereissä. Ja raaka-aine tulee Virosta.

.jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu