TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ja kerran vielä ... Jenkkapirtille (Ytp 2012-06-03 11:55)

Hienoa...ja huonoa heikottaa

Ytp
2012-06-04 0:43

Hauska kuulla toipumisesta ja pääsystä takaisin tanssin pariin. Tunnen yhden vähintään ellei peräti vieläkin enemmän tanssiin hurahtaneen daamin, jolla meni polvi remonttiin, ja nyt on ollut vuoden verran tanssimatta, eikä ole edes varmaa, pystyykö enää ollenkaan. Ei voi edes kuvitella, millaista on joutua luopumaan fanaattisesta harrastuksesta tuolla tavoin.

Yhden asian haluan sanoa, vaikka saattaakin aiheuttaa jotain, mutta meikäläisellä ei ole enää tanssimisen suhteen mitään menetettävää muutenkaan. Kun lukee kirjoitustasi ja ehkä vähän silleen rivien vierestä, niin aika korkealle nousisi kynnys hakea sinua. Et varmaan sitä silleen tarkoita, mutta jos tuntee vähänkin epävarmuutta, niin esim kuvaukset hyvistä viejistä ja sitten ei taas niin hyvistä, niin ei tee kyllä asiaa helpoksi. Tuossa on paljon nyt sitäkin, että meikäläinen lukee tekstin aina vähän semmoisen filtterin läpi, että mikä ja millainen on naisten mielestä hyvä tanssija. Ja älä vaan nyt ota tätä silleen, että hitto, kun ei saa kirjoittaa edes kuinka itsestä tuntuu. Kunpahan sanoin, puran omaa jurppimistani...

Jos en aivan totaalisesti laita tanssitossuja naulaan, niin seuraava lavareissu lienee juhannusaatto. Silloin on mukavaa mennä pitämään daameja pystyssä parin kappaleen ajan, siinä olen ihan hyvä, kun on suht hyvä tasapaino ja massaa riittävästi.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu