TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ja kerran vielä ... Jenkkapirtille (Ytp 2012-06-03 11:55)

Ja kerran vielä ... Jenkkapirtille

Ytp
2012-06-03 11:55

Kovin on rauhallista palstalla, joten keskustelen itseni kanssa, vaikka meillä onkin monesti vaikeuksia ymmärtää toisiamme. Ajattelin kokeilla sen traumakäsittelyn toimivuutta, jossa mahdollisimman pian katastrofin jälkeen takaisin onnettomuuspaikalle. Teknisistä syistä rekonstruktio piti kuitenkin suorittaa jossain toisaalla.

Ensin ajattelin lähteä Riutanharjulle, kun se muutenkin on ollut bermudan kolmio meikäläisen tanssiosaamiselle, ajatuksena siis, että pohjan kautta ei voi olla suunta kuin pinnalle. Ilmanala oli kuitenkin sen verran kolea, että kun laskin yhteen ulkoisen lämpötilan ja sen sisäisen kylmän puhurin, niin lopputulos meni pakkasen puolelle, joten seuraava vaihtoehto käsittelyyn.

Jenkkapirtin arkkitehtuurin muisti semmoiseksi, että siellä tarkenisi viileämmässäkin. Soittamassa näytti myös olevan hyvät poppoot, joten normista poiketen samat orkesterit tuli nähtyä ja kuultua lyhyen ajan sisällä jo toisen kerran. Mutta musiikin puolesta ei tarvitse valittaa, kun homma toimii.

Paikan päällä paljon taitavasti tanssivia viehättäviä daameja, joita en kestä katsella enää yhtään ainoata kertaa...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu