TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Välilevyt ovat vakava asia! (Hki Pavi DJ 2012-05-20 23:59)

Välilevyillä ohjataan myös orkestereita

Mustapekka
2012-05-23 11:03

Kaminiitto: "Jos olisin DJ:nä Pavilla, niin Julio Iglesiasin tai jonkun muun vastaavan latinon tangot nostaisin listalla ykkössijalle ja jättäisin suomenkieliset tangot orkestereille. Vastaavasti lattareina käyttäisin sen maan sovituksia, mistä ne ovat kotoisin."

Haukutaanpa Juliota miten imeläksi hyvänsä, niin hänen usvassa etenevät vispilätangonsa, muutama cha cha ja rumba ovat käyttökelpoista tavaraa Kaminiiton mainitsemaan tarkoitukseen. Tunnelmaan tulee vaihtelua, kun välillä soi isolla porukalla tuotettua musiikkia.

Tanssiväki koostuu gaussin käyrän periaattein mukaisesti taitojensa ja muiden mitattavissa olevien ominaisuuksien puolesta. Tanssien järjestäjän tulee hivellä sitä käyrän paksuinta keskikohtaa menestyäkseen tanssien järjestäjänä. DJ on renkinä kumarrettava sujuvasti moneen suuntaan. Hoitaa keskivertoisuutta ja suoda suopeita huomion osoituksia yläpäälle.

"Iskelmämössö" koetaan tanssijoiden taholta ongelmalliseksi. Pitäisikö siihen kehitellä vastaava tanssilaji - crossover, foksipohjainen askellus, mausteena domibachatan ja arg.tangon jalkakulkuja. Näin DJ voisi käyttää laajemmin musiikkilajeja.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu