TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjulla (Alfia 2012-04-22 12:12)

Mäntsälässä

Eevu73
2012-04-26 12:49

Mäntsälässä poikkeamassa vuosien tauon jälkeen, edelleenkään en tuonne kotiudu. Ilta oli jo suhteellisen pitkällä kun itse saavuin, paikassa oli hyvin tanssijoita ja eipä ollut hakua, johtuiko siitä että kukaan ei tuntenut ja hakenut vai missä oli vika.

Rosson luukuttaminen varsinkin bassojen osalta meni niin överiksi ettei Tarjan ääni siihen riittänyt, alle jäi kun öinen rusakko moottoritiellä.

Pnp:n soittaessa volyymit oli normaalit, tosin jos sattui seisomaan fonistin jalkojen juuressa niin saattoi saada hiusten pikaföönauksen, mutta kun soitto toimii niin sekään ei harmita, tai sitten olen jo niin tottunut etten asiaa noteeraa.

Tuhkimotunnilla lattialta katosi reippasti puolet ihmisistä ja illan vikat kappaleet PNP:n osalta tuli pyöriteltyä vatsakramppiin asti. Jostain syystä "sua en saa" osuu ja kolahtaa allekirjoittaneelle aina ja joka kerta.

Ystävättären kanssa sylitanssit ja humppakuviot, siinäpä tuo oli mutta tylleillä kesä avattu ja 560 km kahteen iltaan tansseihin ajoa kertoo joko hulluudesta tai intohimosta.

Kiitos kaunis omalle poppoolle illasta, hyvä teidän kera on kulkea tansseissa.

Kirjoittajan avainsanat: Mäntsälä, PNP

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu