TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjulla (Alfia 2012-04-22 12:12)

Riutanharjun reissun jäkeen taidan pysyä kotona tai sitten ei...

Ipta
2012-04-23 17:25

... kiitos vaan kannustuksesta! Ehkä niitä kertoja kullekin tanssipaikalle pitäisi tulla kymmenen joka kesälle, että kävisi niinkuin sinulle :)

Riutanharjulla ekaa kertaa liikkeellä - ei kun olenhan kerran käynyt kolme vuotta sitten- ja tuttuja kasvojakin ihan tervehtimiseen asti oli, mutta ei riittänyt hakuja kuitenkaan. Olihan siellä toki naisia enemmän ja varmaan niitä tuttuja naisia niille miehille, joten en valita. Naisten tunnilla hainkin aika ahkerasti ja lähdin sitten puolilta öin kotiinpäin. En luonnollisesti vieläkään kannata sitä kiitoshakusysteemiä. Enhän olisi saanut tanssia kolmea paria enempää koko iltana, jos hakisin vain niitä, jotka ovat minua hakeneet:) Tämä vain tiedoksi hänelle, joka tässä aikaisemmin jossain keskustelussa kertoi lopettavansa koko homman, kun ei pääse tanssimaan. Onneksi Riutalla olikin naisten hakua puolitoista tuntia.

Musiikki oli taattua tavaraa ja olihan mukava kuulla Sykkeen muutamia loistavia sovituksia vanhoista tutuista kappaleista.

Riutanharju ei taida kuulua enää tämän kesän suunnitelmiin, jonnekin muualle siis. Mäntsälää en olekaan vielä korkannut. Kestäisiköhän sitä istua siellä yksi ilta... Suunnitellaan siis!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu