TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjulla (Alfia 2012-04-22 12:12)

Mäntsälässä

Marikki
2012-04-22 15:14

Eipä tullut oikeestaan kylmä eikä hiki Mäntsälässä. Sopivasti kerrospukeutumista niin hyvin tarkeni rivissä seisoa ja penkillä istua, milloin lämmittimien kohdalla, milloin viileämmässä.

Rosson musiikin säädöt oli kyllä pielessä, ääni särkyi ja tuntui pahalle korvissa. Kappelevalinnoissakin mielestäni nuo kehräävät rukit ja punaiset mökit ja sen semmoiset voisi vaihtaa johonkin vähemmän kuluneeseen.

Naisia tosiaan miltei tuplasti miehien määrään nähden ja tämähän vaan pahentaa sitä eturivin tavoittelua ja mitä lähemmäs sitä pylvästä mennään sitä harvempi siihen eturiviin mahtuu. Ylipäätään porukkaa ei ruuhkaksi asti ollut, olihan tuota tarjontaa monessa paikassa.

Eipä ollut paikalla nytkään ketään joka olisi halunnut kanssani tanssia. Naistentunnin saldoksi sitten hitaat valssit yhden vanhan tutun kanssa joka oli kylläkin menossa tauolle kun hihaansa tartuin :) No mulle sitten kahvi ja pulla ja hänelle kylmempää juomaa kahvilan lämpösäteilijän alla kuulumisia vaihtaen.

Naistenrivissä juttukavereiksi riitti vanhoja tuttuja kursseilta ja uusia "kohtalotovereita". Jotain sosiaalista toimintaa edes. Ihan hyvä vaihtoehto työpäivän jälkeen olisi ollut pysyä kotona, lämmittää sauna, syödä jotain hyvää, katsoa elokuva ja mennä ajoissa nukkumaan. Tämä tuleekin varmaan käyttöön tulevina viikonloppuina.

Mukavia talvikaudenlopetus- ja kesäkaudenavaustansseja kaikille!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu