TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjulla (Alfia 2012-04-22 12:12)

Mäntsälässä

Jivetär
2012-04-22 14:08

Olin varustautunut Mäntsälän tansseihin parilla kerroksella sukkahousuja, pitkillä hameilla ja kolmella takilla. Ensimmäisten fuskujen jälkeen heitin viimeisen takin pois, eikä sitä tarvittu kuin vasta loppuillasta, kun ihmiset häipyivät paikalta, ja joku älykkö piti ovia auki. Ulkona oli asteen verran lämmintä ja palattuani kotiin mittari näytti -2℃. Varsin vilpoista siis oli ja kaikki takit olivat taas käytössä.

Esiintymässä oli PNP ja Tarja Lunnas. Ainakin Lunnaan musiikki oli aivan liian kovalla, eikä PNP jäänyt paljon hänestä jälkeen. Piti vain hillitä keskusteluhaluja, kun ääni oli flunssan takia taas seksikkään käheä.

Naisia paikalla näytti olevan noin kaksi kertaa enemmän kuin miehiä. Miehiä ei kylmä siis päässyt kurittamaan, ja vaikka alkuilta oli mennyt hyvien ja vielä parempien tanssittajien seurassa, naistenhaulla jäin enimmäkseen ruusuilemaan. Onneksi kahvion puolelta löytyi ilmeisesti infrapunalämmittimellä varustettu paikka, jossa minä ja pari tuntematonta neitoa istuimme erittäin tyytyväisinä.

Tanssittajista yhtä lukuunottamatta kaikki olivat tuttuja, onneksi heitä on kertynyt vuosien varrella, muuten saisi maalaistyttö olla tansseissa tyhjän panttina. Kiva, kun olette olemassa. <3

Kirjoittajan avainsanat: Mäntsälä

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu