TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tasoryhmättömät kurssit (Päivi 2012-04-12 11:09)

Tasoryhmättömät kurssit

Andreas pks
2012-04-14 17:04

Oi ei Jami, en ole tanssinopettaja/-ohjaaja vaikka täällä varmaan turhan usein suutani auonkin :)

Homma oli sellainen, että unelmoin nuorille suunnatusta tosi hyvin markkinoidusta Bugg-tanssikurssiopetuksesta, joka olisi ollut ilmainen tai pienellä osllistumismaksulla heille toteutettu.
Ajatus oli "kierro" ja sellainen myös, että he haluaisivat opetella sitten lisää tanssitaitojaan ja kursseille tulisi sitten heitä eri tanssilajeihin normaalihinnoilla. Tällöin seura saisi uusia oppilaita pienellä viiveellä ja voisi entistä paremmin.
Näin myös lavoille saataisiin sitten jatkajia "oikeisiin lavatansseihin" meidän pikkuhiljaa iän puolesta väistämättä siirtyessä sieltä pois niin ikävää kuin se onkin. Silloin tanssiseura, jossa olen opetellut vaatimattomaan tanssitaitooni lisäoppia, oli hyvässä taloustilanteessa.
Sitten kaupunki pamautti hyvällä paikalla olleeseen harjoittelusaliin liian suuren vuokrankorotuksen, joten homma kuivui siihen sitten silloin. Nyttemmin tanssinopetuspaikka on hieman muuttunut eri paikkaan ja silloisia oppilaita jäi sitten pois.

Ideaa, joka siten ei toteutunut saa käyttää vapaasti missä vaan :)
Sille ei ole haettu patenttia :)

Vaikka tuo Bugg ei toteutuntkaan niin seura on järjestämässä entiseen tapaan kesäopetusta kesätanssilavalla ja sinne on ensimmäistä kertaa nyt tulossa Argentiinalaisen Tangon opetusta aivan alkeista alkaen. Siitä tulee aikanaan piakkoin tietoa tämän palstan Tanssikurssit-osioon.

t. Andreas pks

ps.Mikäli saan kunnollisen lottovoiton niin toteutan tuon idean itse niillä rahoilla paikkakunnallamme hyvällä opettajalla ja opetuspaikalla.

Kirjoittajan avainsanat: tanssinopetus, bugg

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu