TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Jiven perusaskel (Tholopai 2012-03-10 19:57)

Koreografiavideoon kommentti

Pia M
2012-03-13 11:39

Kiva että muutkin kuin asiantuntijat saavat esittää mielipiteensä.

Tottakai, aina :) tämä on avoin keskustelupalsta...

Italialainen pari taitaa koreografiassaan tehdä jiven vakioituja peruskuvioita. Kuviot ovat mielestäni todella kauniita ja hyvän fysiikan omaavat tanssijat saavat tanssin näyttämään kevyeltä ja helpolta. Näitä kuvioita olisi mielenkiintoista päästä harjoittelemaan.

Kyllä, pari tekee aivan peruskuvioita kuten throwaway, american spin, paikanvaihdot jne. Ne on esitetty selkeästi ja hyvällä rytmiikalla, joten ei kun pari kainaloon ja opettelemaan. Nuo kaikki kuviot ovat käytössä myös lavajivessä.

Markun ja Disan jive näyttää mukavan rennolta ja monipuoliselta ja sopisi tyyliltään mainiosti lavatansseihin (itse tosin käytän tanssiessani ehjiä housuja). Käytetyt kuviot ovat haastavan tuntuisia joten tanssiparina pitäisi olla itselle tuttu tanssija.

:D reikäfarkut ovat Maken tavaramerkki :D

Minä en tuota jiveä veisi lavoille, se on A-luokan kilpajiveä ja koreografia on osin ulkoa opeteltu ja sisältää paljon elementtejä mitkä eivät ole vietyjä. Tanssilavalle ei sovi ulkoa opetettu koreografia jo ihan turvallisuussyistä. Koska paikalla on paljon muitakin liikkuvia pareja, tulee daamin mielellään olla viennissä koko ajan jotta törmäyksiltä vältyttäisiin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu