TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Taas Ruusuinen lauantai (Alfia 2012-03-04 22:33)

Mittailua

MardiJan
2012-03-06 12:16

Dragon: varsin estottomasti tuijotti suoraan ja yksinomaan vain naisten rintoja. Käveltyään useamman kerran, hän ilmeisesti päätti, että juuri minun rintavarustukseni miellytti hänen silmäänsä eniten ja (edelleen katse kohdistettuna rinnuksiini) kysyi tanssimaan

Iljettävyyksiä on varmasti ja arvostelukykyysi luottaen tämä varmaankin oli yksi sellainen. On kuitenkin toinenkin mahdollinen syy tämänkaltaiseen toimintaan. Meillä kaikilla ei ole näkö enää teini-iän tasolla. Siksi tiirailemme ja tähyilemme ja yritämme tunnistaa. Aina se ei onnistu. Joskus on jopa niin, että näemme lähellä olevat kohteet tarkemmin ja tunnistettavimmin, joten käsityksesi rintoihin tuiottamisesta saattaa olla ihan oikea.

Asialinjalle hetken miettimisen jälkeen palattuani toistan kuitenkin: piilarit saattavat olla huonossa asennossa, linssit sumeina tai näkökyky jostain syystä vaan niin huono, että on vaikea tunnistaa naisia pitemmän matkan päästä. Eleistä, asennosta ja liikkumatavasta onneksi useat tunnistaa, mutta silloinkin on varmempaa yrittää jollain verukkeella kurkata vähän lähempää. Kyse ei siis ole ronklaamisesta, vaan pyrkimyksestä tunnistaa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu