TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Taas Ruusuinen lauantai (Veketatex 2012-03-04 23:40)

Mustaa. Synkeän mustaa.

MardiJan
2012-03-06 11:45

Tricksu: On kyllä esitetty toivomuksia erilaisista paidan väreistä, punainen ja vihreä olisi kuulemma hyvä ja musta nounou, mutta jotenkin sitä tuntee itsensä hölmöksi pukeutumalla vastoin omia fiiliksiä.

Hymynkare silmänurkissa herää kyllä kysymys: ovatko fiiliksesi tanssimaan lähtiessä niin kaukana värikkyydestä, ehkä jopa mustat, että jo pukeutumisellasikin sitä haluat viestiä :)

Mustat tai ei, niin syy synkkyyteen ainakin asujen kohdalla on perin selvää. Oikein harmittaa, ettei meille miehille ole luotu suurempia rintoja. Niin kauniita ja käytännöllisiä vaatteita, värikkäitä, jännittäviä kuoseja, hienoja leikkauksia, harmoniaa, epäsymmetriaa, korostavaa ja peittävää ovat liikkeiden rekit, metreittäin jatkuvat, täynnä. Miehustan rinnat huomiovin leikkauksin. Sinne kun silmät pyöreinä mieli täynnä odotusta menee kysymään missä ovat meidän rinnattomien asusteet, niin nopealla sormen heilautuksella myyjä opastaa vasemmassa takanurkassa olevalle rekinpätkälle. Pari mustaa, joku työasun sininen rypistynyt jokakoontekele ja pari virttynyttä T-paitaa. Revi niistä. Syy mustaan ei ole aina musta mieli. Mutta pyrkimys värikkyyteen on latistettu liian alas.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu