TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Taas Ruusuinen lauantai (Jivetär 2012-03-04 12:25)

Taas Ruusuinen lauantai

Jami
2012-03-04 13:39

Sama paikka taas, mutta meille tämä oli kauden viimeinen ilta Ruusussa johtuen lomista ja muista menoista ja harrastuksista. Ja sitten onkin jo kevät ja Pavi aukeaa.

Yhtyeistä sen verran, että erityisesti kummankaan kokoonpanon takia ei Ruusuun lähdetty. Varjokuvaa olen pitänyt enemmänkin beatia soittavana yhtyeenä, minkä käsityksen olen saanut heistä aiemmilta tanssiilloilta. Soittajista kitara on kolmella ja sitten laulava rumpali. Mutta mutta, yllätyin, kun lavalla soi myös haitari yhden kitaristin sylissä. Beatin jumputuksen lisäksi saatiin myös muuta tanssittavaa musiikkia.

Jivettären mainitsema trumpetti soi Köpi Kosken yhtyeeltä mielestäni kauniisti saksofonin rinnalla. Ja jos nyt pieniä virheitä tulee, niin haittaks se? Ottaen huomioon, että trumpetin soittaja on yhtyeen rumpali, joka vaihtoi aivan erityyppiseen instrumenttiin. Hieno suoritus, 10 pistettä.

Ja lopuksi pikku huomio naistenhaulta. Aitiopaikalta pääsin tanssilattialta sivusta seuraamaan tilannetta, jossa valssi alkaa ja ensimmäinen naistenaalto hakee miestenrivistä ne, ketä haetaan. Miehiä jää hakematta siinä Riikinkukkosalin kohdalla ainakin 20 kpl ja naisia seisoo siinä salin ovenpielessä ainakin tuplamäärä. Näyttää hassulta, kun miehet odottaa ja naiset ei tee mitään, tai tekevät ja kääntyvät ympäri joukolla ja menevät penkkiin tai sinne vessan ja narikan käytävään. Miehet katselevat toisiaan ja poistuvat tanssijoiden sekaan.

Mistä johtuu?

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu