TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sekahaku ja hakujen sekaisuus (MLeena 2012-01-30 20:06)

Sekavia hakukuvitelmia

Jora
2012-03-04 12:26

Ei tyllejä, ei punaista, ei Bleyereitä, ei nirppisriviä, ei liian näkyviä harrastusstatuksia tai tunnisteita, eikä liian hyvää tanssitaitoa. Sit pääsee tanssimaan, ilmankos sitä penkkiä saakin kuluttaa......mutta yhdestäkään en luovu, en ees penkin kuluttamisesta. Nim.m. edelleen SAA hakea.

Jokaisella on varmaankin omat kuvitelmat syistä, miksi häntä haetaan tai ei. Pukeutumisen osaamista ilmentävät tunnusmerkit eivät aina kerro totuutta. Nämä saattavat estää vähemmän osaavia hakemasta, mutta eivät välttämättä auta pääsemään osaavien haun kohteeksi. Minullakin on joskus bleyerit jalassa enkä ole flaksin huomannut paranevan enkä huononevankaan.

Mitäpä jos te penkkiä kuluttavat taiturinaiset hakisitte meitä penkkiä kuluttavia vähemmän taitavia miehiä, kun me ei itse uskalleta. Jos taitavatkin hakisivat, saisimme ehkä joitakin vinkkejä ja kokemuksia päästä eteenpäin paikallaanpolkemisesta. On ilmeisen selvää, että monissa asioissa ei voi kehittyä tanssimalla jatkuvasti samantasoisten tai jopa heikompien kanssa, tai ainakin oppiminen vaatii huomattavasti enemmän vuosia.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu