TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kädenalitanssibileet Kemissä (Päivi 2012-02-18 11:04)

Kädenalitanssibileet Kemissä

Päivi
2012-02-18 11:04

Tein päätöksen, että raportoin tänne ainakin pari riviä jokaisesta tekemästäni tanssireissusta.

Paikka: Cafe Chillout -ravintola Kemissä

Teema: Kädenalitanssibileet

Musiikeista vastasin minä. Kokosin yhteen kansioon 6 tunnin edestä hyviä kädenalitanssibiisejä ja annoin pääosin koneen randomin hoitaa arvonnan. Kappaleet eivät tulleet siis pareittain, mikä oli tanssijoiden tiedossa. Musiikkina soi enimmäkseen fuskuun, jiveen ja lindyyn sopivia kappaleita, lisäksi bugg, BW, WCS, cha cha, salsa ja bolero.

Bileet aloitti reilun puolen tunnin mittainen fuskun alkeiden esittely. Loppuillasta tanssittiin porukalla Bunny Hop:ia, eli jenkkien letkajenkkaa. :)

Paikalla oli reilu parikymmentä tanssijaa ja fiilis oli hyvä! :) Ilahduttavaa oli uusien tanssinharrastajien suuri määrä. Ja he myös viihtyivät bileissä. Myös ravintolan muilta asiakkailta tuli positiivista palautetta meidän bileistä, vaikka veimmekin heiltä heidän karaokeiltansa. (Ehkä jotkut tykkäävät mieluummin katsella kaikenkarvaista tanssia kuin kuunnella kaikenkarvaista laulua...) (Eräskin, itseään "änkyräksi" tituleerannut mies, joka on kuulemma tähän asti suhtautunut negatiivisesti tanssiin ja varsinkin tanssikurssilaisiin, kertoi että porukan tanssi sekä näytti että tuntui hänestä hyvältä!:)

Kirjoittajan avainsanat: kädenalitanssibileet, swingbileet, bileet, klubitanssit, Ravintolatanssit, Tanssiravintola, tanssiklubi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu