TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Missä olitte järvenpääläiset ? (Marikki 2012-02-07 9:40)

Keskustelua ei enää synny

Jami
2012-02-13 21:42

Reinon kysymyksessä: ” Miksiköhän ei keskustelua enää synny? ”, on yksi sana, johon en oikein osaa vastata. Se on ”enää”.

Keskustelussa yleensä esitetään kysymyksiä ja niihin vastataan. Niin kuin Reino on nyt saanut reiluun kysymykseen vastauksia useampia. Harvoin täällä kuitenkaan mitään kysellään, mistä se taas johtuukaan? Kysymyksillä monta kertaa on saatu hyviäkin keskustelun avauksia aikaiseksi.

Tanssiraportit ovat siis raportteja, ja niihin saa taas harvoin mitään kommentteja. Kirjoittajalle ei tule mitään palautetta edes siitä, lukeeko niitä edes kukaan. Vaikka isolla lavalla on 1000 tanssijaa, harvoin kukaan lisää raporttiin mitään. Tai että illasta syntyisi mitään keskustelua. Siinä on syy, miksi minun raportit ovat loppuneet.

Ja taisi olla toisessa ketjussa kun oli jossain sivulauseessa viittaus yleensäkin tanssiraportteihin ja siihen, että niitä tulee ainoastaan täältä etelän lavoilta. Sitä olen minäkin ihmetellyt. Eikö muualla Suomessa todella ole tanssielämää kun tuntuu, että ovat jättäneet tämän Tnetin? Vai ovatko he sitten siirtyneet sinne Facebookiin?

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu