TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruususen unta (Ytp 2012-01-29 9:44)

Ruusussa (taas)

Jami
2012-01-29 11:07

Ruusulinnaan suunnattiin mekin, vaikka finkut siellä näytti olevan illan pääesiintyjänä. Samoin kuin Ytp, minäkin kartan heidän iltojaan tietoisesti. Edellinen kerran ollaan oltu 2010 kesällä Kapakanmäellä heidän illassaan. Silloin paikalla ollut yleisö oli turhan riehakasta. Yhtyehän on maan parhaita, joten syy kartteluun ei siis ole Finnkujen.

Kaikki tanssi-illat eivät ole kuitenkaan samanlaisia. Voi johtua myös omasta asenteesta ja/tai sen muuttumisesta. Nimittäin eilen, vaikka sali oli turvoksiin asti täynnä tanssiminen onnistui kuitenkin läpi illan. Alku- ja loppuillasta jopa erittäin hyvin. Ekan Finkkusetin aikana tilaa oli mainiosti heidän aloittaessaan instrumenttipainotteisella esiintymisellään. Musiikki sai sanat vasta setin puolivälissä, kun he ensin vähän availivat ääntänsä alun hymistelyillä.

Jade’s Band’in näin nyt toisen kerran, ja hyvää musiikkia tuli myös heiltä. Ei aivan niin perinteistä tanssimusiikkia, kuin olen tottunut yleensä tansseissa kuulemaan, mutta kuitenkin erittäin tanssittavaa musiikkia.

Ilta katsottiin Finkkusetin loppuu ja sitten lähdettiin ulos autolle -15 pakkaseen. Auton starttaaminen aiheutti vähän etukäteistä jännitystä. Nimittäin jo kaukaa näki, että autoni sisävalo oli jäänyt päälle, kun autolta lähtiessä olin takapenkiltä kenkäpussia etsiessäni laittanut valon päälle enkä sitä kiireessäni huomannut sammuttaa. Viisi tuntia oli valo syönyt akkua, mutta hyvin jaksoi silti auto startata.

Onko kenelläkään auto jättänyt tanssipaikan parkissa käynnistymättä? Miten olette tilanteesta selvinneet? Onko tanssijärjestäjiltä saatavilla starttiapua pientä korvausta vastaan? Onko muuten jokaisen auton kontissa käynnistyskaapelit? Jos vaikka apua saisikin, mutta ei ole kaapeleita, niin ei se paljon lämmitä.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu